Elle Keramikk sjeldent askebeger.

Elle Keramikk sjeldent askebeger.
Elle 809

mandag 26. november 2012

Elle terrin og fat

Da ble det en ny suppeterrin igjen. Dette er min 4. fra Elle, med kjent dekor.
Den er merket: 858.BS2  S. Dvs fasong 858, dekor BS2 og dekorert av S. Det sier meg at Birgitte Skyttern har laget dekoren og det er også hun som har dekorert den. Den er ca 27cm i diameter og 19,5 cm i total høyde.

Så et stort fat med kjent dekor av Haral Lahn.
Det er merket 501.HL1  HL. Dvs fasong 501, dekor HL1 og dekoret av HL som forteller at Harald Lahn har laget dekoren og selv dekorert. Fatet er ca. 35cm i diameter.

4 kommentarer:

 1. Googlete EllE fordi jeg ville lese meg opp på denne kunstneren. Har to gjenstander, en mugge og en høy vase, ikke urne, med hjortemotiv. Motivene er liksom trykt eller skåret inn i leiren med ttydelig relieff. Samme farge på glasuren som på din store urne. Under EllE 970 AF 1 håndmalt.

  SvarSlett
 2. Hei Felisol.
  Så hyggelig at du besøker bloggen min:-) Jeg har masse med hjorte motiv merket AF1. Dekoren er komponert av kunstneren Arvid Furuheim. Hvilken nummerering har muggen under?

  SvarSlett
 3. Hei. Jeg har en skål som er merket Elle Norway 858. Den er hvit i bunn med svart og gul dekor. Syns ikke den ligner så veldig på det du har lagt ut her.. Nærmeste måtte være det rektangulære fatet med gul og svart dekor.. Vet du noe mer om den skålen.. Drn har "hanker".. Har arvet den etter min farmor. Har bilde av den på instagram hvis du er interressert i å se den. Navnet mitt der er vildskogresidens

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.
   Takk for innlegg :-)
   Da har du en terrin som mangler lokk. Den er laget av Harald Lahn og dekoren er nok etter egen "fantasi" da den ikke har noe nummer for det. Ser fin ut, men synd den mangler lokket.

   Slett